Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви в свое решение имената петимата народни

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви в свое решение имената петимата народни
Коментари Харесай

Кои са петимата народни представители от област Добрич

Централната изборна комисия (ЦИК) разгласи в свое решение имената петимата народни представители от област Добрич в 50-ото Народно заседание.

Пет политически обединения ще имат по един представител. Депутатите са от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, „ Възраждане “, коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и „ ИТН “. 

Подредбата е съгласно номера в бюлетините, изтеглен в жребия на ЦИК:

Деница Сачева - ГЕРБ - Съюз на демократичните сили - Тя е регионален координатор на ГЕРБ за Добрич. Член е на изпълнителната комисия на партията. В 49-ото Народно заседание бе заместник-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС и ръководител на Комисията по труда, обществената и демографската политика, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Под нейното председателство работи и краткотрайната Комисия за отбрана правата на психологично заболели пациенти. Член е и на Комисията по обучение и просвета. Народен представител от предходните четири Народното събрание. 

Ертен Анисова - Движение за права и свободи - Тя е приключила политология в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и е магистър по право от Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “, оповестиха за Българска телеграфна агенция от локалната конструкция на Движение за права и свободи. Ертен Анисова е депутат от 48-ото и 49-ото Народни събрания, както и ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи в последното Народно заседание. 

Константина Петрова - " Възраждане " - Петрова е народен представител в 48-ото и 49-ото Народни събрания. За Българска телеграфна агенция тя сподели, че е взела участие в парламентарните комисии по туризъм, по районна политика, благоустройство и локално самоуправление и по обучение и просвета.

Сред законодателните начинания, с които е обвързвана, са законопроектите за промени в законите за Черноморското крайбрежие, за устройството на територията, за предучилищното и учебно обучение, както и плана за решение за мораториума за смяна предназначението на аграрни земи, държавна общинска благосъстоятелност, за създаване на фотоволтаични паркове.

Мая Димитрова - " Българска социалистическа партия за България " - Тя описа, че е юрист по специалност и е депутат в 45-ото, 47-ото, 48-ото и 49 -ото Народни събрания.

Александър Александров - " ИТН " - Тя е бил на разнообразни длъжности в Генералния щаб на Българска войска и Министерството на защитата (МО). Депутат от 45-ото, 46-ото и 47-ото нормално Народно заседание, по данни на отдел „ Справочна “ на Българска телеграфна агенция. За първи път е народен представител от Осми избирателен регион - Добрич. 
 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР